Att lära sig lära ut

Vilka ämnen ska man välja?


skrivet den 13 jul av Admin, klockan:15:21
När jag skrev in mig på lärarutbildningen så visste jag direkt vilket stadium jag ville jobba på. Det jag menar är att jag redan från början visste att jag antingen ville arbeta med vuxna eller med gymnasieungdomar och för mig var alltså detta inget svårt val vilket det kanske kan vara för en del som vet att de vill ha ett pedagogjobb men inte är säkra på vilket stadium de vill jobba på. Men att bara bestämma sig för vilken nivå man vill jobba på är inte tillräckligt. Det gäller också att bestämma sig för vilken inriktning man vill ha, det vill säga vilka ämnen man vill undervisa i. Jag själv valde svenska och religion och detta var ett något svårare val än nivåvalet men ändå ganska lätt då dessa båda ämnen är de som intresserar mig mest. Sedan går det ju alltid att läsa till fler ämnen om man skulle vilja det.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt