Att lära sig lära ut

Skillnaden mellan mina jobb


skrivet den 05 aug av Admin, klockan:09:23
Man kan ju fråga sig vad skillnaden var mellan mina jobb, det vill säga det jobbet på Komvux och det som jag hade på universitetet. Egentligen inte särskilt mycket. Båda var pedagogjobb och jag undervisade vuxna människor i ett språk som de inte kunde. Man skulle nästan kunna säga att den enda skillnaden var att jag på universitet undervisade på engelska och på Komvux på svenska. Visst kan man säga att det bara är en skillnad men det är en stor skillnad. På Komvux fick jag inte undervisa på engelska då inte alla kunde engelska men på universitet så kunde alla det och då var det lättare. Däremot är det viktigt att poängtera att det inte var bättre tycker inte jag. Jag tror mer på den pedagogiken att man lär sig på svenska i detta fall. Alla kanske inte håller med men jag har den här erfarenheten och i det här fallet var det så sedan behöver inte det betyda att det är så alltid.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt