Att lära sig lära ut

Min kompis – förskolelärare


skrivet den 19 aug av Admin, klockan:04:25
Att vara förskolelärare är kanske den biten inom pedagogjobb som inte klassas särskilt högt bland allmänheten men jag som pedagog måste verkligen säga att detta är kanske det allra tuffaste jobbet. Förskolelärarna borde ha en mycket högre lön än de har med tanke på hut tufft deras arbete är. En av mina allra bästa kompisar är förskolelärare och hon arbetar på en förskola så jag är ganska insatt i hennes jobb. Det som hon har berättat för mig och det lilla som jag har sett så måste jag säga att jag personligen inte riktigt är säker på om jag själv skulle fixa. Jag beundrar verkligen de som har detta jobb och som så som min kompis verkligen helhjärtat går in för. Detta är verkligen tufft och man ska komma ihåg det innan man börjar att kritisera. Nu menar jag verkligen inte att alla kritiserar det, absolut inte, men det finns de som gör det.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt