Att lära sig lära ut

Ett kritiserat jobb


skrivet den 25 aug av Admin, klockan:21:25
När jag studerade minns jag så tydligt att vi läste en bok där jag fann ett mycket intressant citat som fångade mitt intresse och uppmärksamhet. Jag försöker komma på vad det vad boken hette men jag kan inte minnas. Hur som helst så stod det i den här boken att pedagogjobbet var ”samhällets papperskorg”. Detta fann jag mycket intressant. Det som författaren menade med detta var att pedagogjobbet är ett sådant jobb som alla gärna blandar sig i och som alla anser att de har en rätt att kritisera. Jag vet inte om det verkligen är så då jag inte vet hur det fungerar inom andra branscher men jag tror faktiskt att det kan ligga en sanning bakom detta. Jag tror att pedagogjobbet många gånger råkar ut för en massa kritik utan att det egentligen behövs. Vad tror ni? Vad tycker ni?

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt