Att lära sig lära ut

Den första delen


skrivet den 25 sep av Admin, klockan:08:19
När jag studerade till lärare precis då den nya lärarutbildningen kom var det så att alla som studerade till pedagoger studerade i alla fall det första året tillsammans. Detta tyckte jag var mycket bra eftersom man då först och främst fick en chans att få en inblick i de olika områden som finns och man kunde då säkra sig om man verkligen hade valt rätt del som man ville arbeta med. Den andra delen som jag tyckte var mycket givande var att alla fick en chans att delta i de andras delar. Det vill säga att jag som ville arbeta som gymnasielärare fick en del av till exempel (nu pratar jag om de som valt ämnet svenska som sin inriktning) läs- och skrivinlärning och de som ville arbeta med barn i yngre åldrar fick en liten del av till exempel grammatiken. Detta tycker jag är mycket positivt för även om det inte är så mycket man får av varandras delar så tycker jag att det är bra att man får en liten inblick i det i alla fall för man vet inte när man kan behöva den kunskapen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt