Att lära sig lära ut

Att arbeta på universitetet


skrivet den 28 jul av Admin, klockan:09:11
Under den tid som jag arbetade på Komvux så fick jag ett erbjudande om att hålla i en kurs på universitetet för utbytesstudenter i svenska. Jag var först lite tveksam till om jag skulle tacka ja eller inte då jag verkligen hade fullt upp och detta skulle alltså vara utöver min ordinarie tjänst. Jag var alltså inte tveksam till jobbet i sig utan till om jag skulle klara av att jobba så mycket. Men visst kliade det i fingrarna och jag ville verkligen testa det. Jag sade att jag ville tänka på saken vilket jag också gjorde men sedan så kunde jag bara inte låta bli. Jag tackade ja och jag ångrade mig verkligen inte. Det var jätteroligt och mycket givande att få testa på detta jobb vilket jag gjorde i ett helt år. Jag skulle lätt kunna tänka mig att arbeta på universitetet igen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt