Att lära sig lära ut

Att arbeta på Komvux


skrivet den 20 jul av Admin, klockan:13:22
Jag blev anställd på Komvux som Sfi-lärare. Då jag har svenska som andraspråk i min ryggsäck också så möjliggjorde detta för mig att söka jobb på lite olika håll så jag sökte både inom gymnasieskolan men även inom Sfi som i just den kommun där jag bor tillfaller Komvux. Det behöver det alltså inte göra i alla fall utan det varierar från kommun till kommun. I och med att jag började jobba på Sfi på Komvux så fick jag också tillfälle att under en termin testa att arbeta på gymnasiedelen inom Komvux också i de andra ämnena som jag har och detta var mycket spännande. Detta var första gången som jag också fick jobba med vuxna och det var då jag insåg att jag tycker om det precis lika mycket som att arbeta med ungdomar. Jag tyckte om det så mycket så att jag stannade där i sex år.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt