Att lära sig lära ut

Att arbeta på gymnasiet


skrivet den 04 jul av Admin, klockan:22:21
Jag är ju en pedagog som ni säkert redan har listat ut. Jag är utbildad gymnasielärare i svenska, svenska som andraspråk och religion. Jag har dock inte arbetat så mycket på gymnasiet utan jag har varit anställd på lite olika skolor däribland på Komvux och på universitetet ett tag också. Men den korta erfarenhet jag har av gymnasieskolan måste jag säga att jag trivdes väldigt bra att arbeta med ungdomar. Det är mycket givande och utvecklande på alla sätt och vis. Det är utvecklande både för mig och eleverna. Eleverna i den åldern är oftast mycket nyfikna och öppna och vill lära sig mycket och det är mycket tillfredsställande att arbeta med ungdomar. För mig personligen är jobbet med ungdomar mycket givande. Jag har kollegor på andra skolor som arbetar med barn och ungdomar i olika åldrar och som inte skulle vilja byta med mig och jag vet inte om jag skulle vilja byta med dem heller faktiskt. Detta är ett perfekt stadium att jobba på för mig personligen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt